• 93 215 13 59
  • comunicacio@colegiominas.com
    Catalan Spanish

    ACTUALITAT

    Dimecres, 07 Octubre 2020 15:59

    Butlletí ciment català

    Número 11 | Setembre 2020

    Cal transformar les ajudes europees en inversions en infraestructures


    El PIB espanyol ha caigut un històric 18,5% al segon trimestre de 2020 per causa dels efectes de la pandèmia de la Covid-19 i la paralització general de l'activitat. En aquest mateix període, sempre segons xifres de l’INE, el valor afegit brut de la construcció es va reduir un 29,9%.

    S’imposa -i urgeix-, doncs, un pla de xoc de recuperació de l’economia nacional que passa per encaminar les ajudes europees cap a l’obra pública. Aquesta mesura permetria, d’una banda, transformar en inversió i en actius uns capitals que podrien ser destinats només a despesa (ajudes, subsidis...). Per una altra, generaria activitat en altres sectors i serveis i, per tant, contribuiria a la recuperació de llocs de treball. I, finalment, serviria per dotar el país de les infraestructures necessàries per a afrontar els desafiaments tecnològics, energètics, mediambientals i logístics que ens assegurin una major competitivitat i, per tant, minimitzin l’impacte de futures crisis econòmics.

     

    Aquestes i altres notícies aquí.

    https://ciment-catala.org/

    Introdueix text a buscar

    Escull la categoria de notícies

    Col·legi Oficial d'Enginyers Tècnics i de Grau de Mines i Energia de Catalunya i les Balears

    Els Professionals de l'Enginyeria Tècnica Minera ha estat, de sempre, els encarregats de contribuir i posar al servei de la societat els coneixements teoricopràctics adquirits a les escoles universitàries Tècniques de Mines, a fi d'obtenir i proveir dels recursos naturals necessaris per a el desenvolupament del país.

    Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que n’accepta el seu ús.