• 93 215 13 59
  • comunicacio@colegiominas.com
    Catalan Spanish

    ACTUALITAT

    Divendres, 18 Setembre 2020 16:33

    Energies renovables per a edificis: autoconsum fotovoltaic

    Webinar + reunions B2B

    Com a membres del CEEC ens conviden a la jornada d'estudi i matchmaking “Energies renovables per a edificis: autoconsum fotovoltaic”* que duran a terme el pròxim 23 de setembre juntament amb el Pôle de compétitivité DERBI, l’Ajuntament de Girona i la Perpignan Méditerranée Métropole.

    Aquesta jornada constitueix un primer punt de trobada entre professionals i organitzacions del sector de l'eficiència energètica i les energies renovables a banda i banda dels Pirineus i s'emmarca dins del projecte Edificat**. Projecte que té per objectiu establir un context territorial favorable a la reorientació del sector de la construcció per augmentar-ne la qualitat i la sostenibilitat, mitjançant la creació d’un clúster informal.

    Durant la sessió d’estudi s’abordaran els reptes del sector, com a part del procés de transició energètica, s’exposarà el marc normatiu i mecanismes de suport i finançament a ambdós regions transfrontereres, a més d’explicar experiències i casos d’èxit d’organitzacions especialitzades associades al CEEC i al Pôle de compétitivité DERBI. A més, també s’ha plantejat un espai per el networking per generar sinergies i possibles accions conjuntes, mitjançant trobades B2B.

    Per conèixer les novetats del sector a nivell català i francès, establir contactes internacionals i donar visibilitat a la vostra entitat, no us podeu perdre aquesta trobada.

    Per més informació i inscripcions: https://clusterenergia.cat/events/edificat-energies-renovables-per-a-edificis-autoconsum-fotovoltaic/

     

    *Aquesta jornada comptarà amb traducció simultània en català, castellà i francés. 
    **EDIFICAT és un projecte del Programa Europeu de Cooperació Transfronterera INTERREG POCTEFA, cofinançat pel fons FEDER.

    Introdueix text a buscar

    Escull la categoria de notícies

    Col·legi Oficial d'Enginyers Tècnics i de Grau de Mines i Energia de Catalunya i les Balears

    Els Professionals de l'Enginyeria Tècnica Minera ha estat, de sempre, els encarregats de contribuir i posar al servei de la societat els coneixements teoricopràctics adquirits a les escoles universitàries Tècniques de Mines, a fi d'obtenir i proveir dels recursos naturals necessaris per a el desenvolupament del país.

    Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que n’accepta el seu ús.