Cabecera logo COETGME
Catalan Spanish
 • 93 215 13 59
 • comunicacio@colegiominas.com

  ACTUALITAT

  Diumenge, 03 Desembre 2017 18:52

  Acte de graduació a l'EPSEM

  23 de novembre 2017

  El passat dia 23 de novembre va tenir lloc l’acte acadèmic de graduació dels titulats de la promoció 2016-2017 de l’EPSEM. L’esdeveniment es va realitzar en el Teatre Kursaal de Manresa. El Col·legi representat pel seu Degà i Vicedegà va entregar el premi al millor expedient del grau en enginyeria minera, que va ser per a l’alumne Jordi Bascompte Vaquero,  el qual també va obtenir el premi del millor expedient de totes les titulacions de l’Escola. Felicitats Jordi!. També es va fer entrega a la resta de graduats en enginyeria minera d’un casc i de la insígnia del Col·legi. La taula presidencial va comptar amb Valentí Junyent, alcalde de Manresa; Rosa Argelaguet, directora de l’EPSEM; Àngels Chacón, directora general d’Industria de la Generalitat de Catalunya; Mercè Rosich, regidora d’Universitats de l’Ajuntament de Manresa i Bàrbara Minoves, directora dels Serveis Territorials d’Empresa i Coneixement a la Catalunya Central.

  Esmentar que aquest acte ha donat el tret de sortida de la celebració dels 75 anys de l’EPSEM.

  Felicitats a tots els nous graduats/es, us esperem al Col·legi!!

   _EZE9105.jpg

  _EZE9101.jpg

  Introdueix text a buscar

  Escull la categoria de notícies

  Propers events

  Col·legi Oficial d'Enginyers Tècnics i de Grau de Mines i Energia de Catalunya i les Balears

  Els Professionals de l'Enginyeria Tècnica Minera ha estat, de sempre, els encarregats de contribuir i posar al servei de la societat els coneixements teoricopràctics adquirits a les escoles universitàries Tècniques de Mines, a fi d'obtenir i proveir dels recursos naturals necessaris per a el desenvolupament del país.

  Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que n’accepta el seu ús.