• 93 215 13 59
 • comunicacio@colegiominas.com
  Catalan Spanish

  ACTUALITAT

  Dimarts, 21 Setembre 2021 22:41

  UPCamina. Georuta per Manresa, inscriu-te!

  L'activitat és gratuïta però per participar-hi cal inscriure's, la data límit és el dia 22 de setembre i hi ha places limitades!

   El proper diumenge 26 de setembre de 2021 al matí, per celebrar el 50è aniversari de la Universitat Politècnica de Catalunya, des del campus de Manresa de la UPC hem preparat la caminada UPCamina. Georuta per Manresa. Us proposem de visitar punts d'interès amb informació sobre la geologia del pla de Bages, la història de la mineria de la potassa, les roques ornamentals de la ciutat i una obra d'enginyeria medieval com és la Séquia mentre feu una passejada per Manresa i els seus voltants.

  Aquesta georuta quedarà retolada de forma permanent i es podrà fer de forma autònoma mitjançant una audioguia de l'aplicació per mòbils izi.TRAVEL a partir del mateix 26 de setembre. Aquest dia, a més de l'audioguia, hi haurà avituallaments i alguns punts d'interès seràn explicats per estudiants i professors de la UPC Manresa.

  Es tracta d'una ruta circular. El recorregut total de la georuta completa és d'uns 10 km però també és possible fer dues variants més curtes, d'uns 6 km cadascuna. Al nord, la Georuta Natural transcorre per la zona agrícola del Poal i el Puigberenguer. Al sud, la Georuta Urbana condueix el vianant des de la UPC Manresa cap al nucli històric de la ciutat visitant edificis emblemàtics i la vall del Cardener. Podeu consultar els recorreguts en aquest enllaç.

  L'activitat és gratuïta però per participar-hi cal inscriure's, la data límit és el dia 22 de setembre i hi ha places limitades. Les inscripcions les podeu fer aquí.

  Les sortides seran esglaonades i en petits grups segons el següent horari:

  • Georuta completa: sortides esglaonades a partir de les 9:00 del matí
  • Georuta urbana: sortides esglaonades a partir de les 9:30 del matí
  • Georuta natural: sortides esglaonades a partir de les 10:00 del matí

  És una proposta atractiva per passar un diumenge entretingut, aprenent sobre ciència i tecnologia tot passejant.

  Introdueix text a buscar

  Escull la categoria de notícies

  Col·legi Oficial d'Enginyers Tècnics i de Grau de Mines i Energia de Catalunya i les Balears

  Els Professionals de l'Enginyeria Tècnica Minera ha estat, de sempre, els encarregats de contribuir i posar al servei de la societat els coneixements teoricopràctics adquirits a les escoles universitàries Tècniques de Mines, a fi d'obtenir i proveir dels recursos naturals necessaris per a el desenvolupament del país.

  Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que n’accepta el seu ús.