• 93 215 13 59
 • comunicacio@colegiominas.com
  Catalan Spanish

  ACTUALITAT

  Dijous, 07 Desembre 2017 14:36

  Actualització del llistat de pèrits

  Posada al dia del registre

  Com cada any, la Secretaria de Relacions amb l'Administració de Justícia del Departament de Justícia de la Generalitat de Catalunya ens demana l'actualització de la relació de col·legiats que estan disposats a actuar com a perits judicials quan siguin cridats i que cada any es facilita des del col·legi. Així doncs, si desitgeu acollir-vos i actuar en els supòsits que estableix l'ORDRE JUS419 / 2009, heu d'omplir el formulari, l'enllaç del qual es troba al peu d'aquest post, abans del 08 de gener de 2018.

  En el cas de no fer la inscripció entendrem que no esteu interessats i sereu donats de baixa de la llista.

  Formulari per la inscripció

   

   

  Introdueix text a buscar

  Escull la categoria de notícies

  Col·legi Oficial d'Enginyers Tècnics i de Grau de Mines i Energia de Catalunya i les Balears

  Els Professionals de l'Enginyeria Tècnica Minera ha estat, de sempre, els encarregats de contribuir i posar al servei de la societat els coneixements teoricopràctics adquirits a les escoles universitàries Tècniques de Mines, a fi d'obtenir i proveir dels recursos naturals necessaris per a el desenvolupament del país.

  Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que n’accepta el seu ús.