Cabecera logo COETGME
Catalan Spanish
 • 93 215 13 59
 • comunicacio@colegiominas.com

  ACTUALITAT

  Diumenge, 06 Novembre 2016 13:17

  DIA INTERNACIONAL PER A L’ELIMINACIÓ DE LA VIOLÈNCIA ENVERS LES DONES

  Com a Col·lectiu amb responsabilitat vers la societat ens acullim al MANIFEST INSTITUCIONAL preparat per les administracions catalanes i que us adjuntem al peu de la notícia.

  MANIFEST 25 DE NOVEMBRE DE 2015

  Dia Internacional per a l’Eliminació de la Violència Envers les Dones

  Des del COETGME, Col·legi Oficial d'Enginyers Tècnics i Graduats en Mines i Energia de Catalunya i Balears, avui en el Dia Internacional per a l’Eliminació de la Violència Envers les Dones, manifestem un cop més el nostre rebuig a la violència masclista, alhora que ens sumem a demanda d'increment dels esforços, polítics, econòmics i tècnics per a poder aturar-la fent front a aquest trist llast "sociocultural" des de tots els àmbits possibles.

  Introdueix text a buscar

  Escull la categoria de notícies

  Propers events


  Master Universitari en PRL

  23/02/2023 00:00
  Category:  Formació
  E-learning

  Col·legi Oficial d'Enginyers Tècnics i de Grau de Mines i Energia de Catalunya i les Balears

  Els Professionals de l'Enginyeria Tècnica Minera ha estat, de sempre, els encarregats de contribuir i posar al servei de la societat els coneixements teoricopràctics adquirits a les escoles universitàries Tècniques de Mines, a fi d'obtenir i proveir dels recursos naturals necessaris per a el desenvolupament del país.

  Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que n’accepta el seu ús.