Cabecera logo COETGME
 • 93 215 13 59
 • comunicacio@colegiominas.com
  Catalan Spanish

  ACTUALITAT

  Dimecres, 07 Desembre 2022 10:13

  Actualització del llistat de pèrits 2023

  Com cada any, la Secretaria per a l’Administració de Justícia, del Departament de Justícia de la Generalitat de Catalunya, ens demana l'actualització de la relació de col·legiats que estan disposats a actuar com a perits judicials.

  Si voleu acollir-vos i actuar en els supòsits que estableix l'ORDRE JUS/419/2009, heu d'omplir el formulari abans del 27 de desembre de 2022.

  Accés al Formulari

  Cada any la llista es genera de nou, per aquest motiu tot aquell que no actualitzi les seves dades quedarà fora de la llista. En el cas de no fer la inscripció, entendrem que no esteu interessats i sereu donats de baixa al llistat.

  En el document adjunt podreu consultar les Condicions d’accés a les llistes.

   

  Més en aquesta categoria: « “Fes xarxa, col•legia’t”

  Introdueix text a buscar

  Escull la categoria de notícies

  Propers events

  Actualment no hi ha activitats planificades

  Col·legi Oficial d'Enginyers Tècnics i de Grau de Mines i Energia de Catalunya i les Balears

  Els Professionals de l'Enginyeria Tècnica Minera ha estat, de sempre, els encarregats de contribuir i posar al servei de la societat els coneixements teoricopràctics adquirits a les escoles universitàries Tècniques de Mines, a fi d'obtenir i proveir dels recursos naturals necessaris per a el desenvolupament del país.

  Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que n’accepta el seu ús.