• 93 215 13 59
 • comunicacio@colegiominas.com
  Catalan Spanish

  ACTUALITAT

  Dissabte, 22 Agost 2020 12:37

  Pagament de peritatges

  Novetats

  Tal com ja han estat informant des dels canals habituals, a partir de l’1 de setembre de 2020 el Departament de Justícia  posarà en funcionament un nou tràmit electrònic per a la  gestió de les sol·licituds de pagament dels peritatges judicials que van a càrrec del Departament de Justícia, que serà regulat per la Instrucció núm. 4/2020, de la Secretaria de Relacions amb l’Administració de Justícia,  i  que permetrà una gestió molt més àgil del procediment al professional que ha estat nomenat judicialment per realitzar el dictamen pericial.

  Com ja sabeu es van organitzar algunes sessions informatives del tràmit en Webinars ( adobbe connect),  a través del Centre d’Estudi jurídics i de Formació Especialitzada, destinades als  perits que en algun moment d’aquests dos últims anys  han realitzat algun peritatge judicial, d’acord amb els criteris de l’ordre abans esmentada, i per tant  han presentat alguna sol·licitud de pagament al nostre Departament.

  Ens indiquen ara, per a la nostra informació, que avui (31/07/20) s’ha actualitzant el contingut del web de la seu judicial electrònica de Catalunya (apartat “Destaquem”), amb  una guia informativa del nou tràmit,  que recull captures de pantalla i un apartat de preguntes freqüents:

  https://gestio.seujudicial.gencat.cat/ca/que_cal_fer/Soc-un-professional-del-dret/peritatges-judicials/pagament-peritatges/

  Aquesta  pàgina s’anirà actualitzant periòdicament, recollint qualsevol novetat que hi hagi en relació al tràmit.

  Per qualsevol dubte podeu contactar a l’adreça d’aquest correu electrònic:  Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

  Introdueix text a buscar

  Escull la categoria de notícies

  Col·legi Oficial d'Enginyers Tècnics i de Grau de Mines i Energia de Catalunya i les Balears

  Els Professionals de l'Enginyeria Tècnica Minera ha estat, de sempre, els encarregats de contribuir i posar al servei de la societat els coneixements teoricopràctics adquirits a les escoles universitàries Tècniques de Mines, a fi d'obtenir i proveir dels recursos naturals necessaris per a el desenvolupament del país.

  Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que n’accepta el seu ús.