• 93 215 13 59
 • comunicacio@colegiominas.com
  Catalan Spanish

  ACTUALITAT

  Dimarts, 10 Mai 2022 17:52

  Beneficia’t del nou acord entre el COETGME i Banc Sabadell

  Si esteu pensant en obrir-vos un Pla de Pensions, mireu-vos abans els avantatges que us ofereix Banc Sabadell per ser col·legiats nostres.

  Els seus plans de pensions ofereixen:

  • Flexibilitat: es poden fer aportacions a partir de 30 euros, i amb una periodicitat mensual, trimestral, semestral i anual. A més a més, també es poden fer aportacions extraordinàries sempre que es desitgi.
  • Àmplia gamma: disposen de diversos plans de pensions individuals, perquè escolliu el que s’adapti millor a les vostres necessitats.
  • Fiscalitat favorable: us podeu beneficiar d’un estalvi fiscal de fins al 47 % de les aportacions fetes anualment.

  A més, si porteu ara el vostre pla de pensions individual, d’una altra entitat, a Banc Sabadell us podreu beneficiar d’un incentiu econòmic del 6 %.

  Trobareu tota la informació detallada en el document adjunt.

  Introdueix text a buscar

  Escull la categoria de notícies

  Col·legi Oficial d'Enginyers Tècnics i de Grau de Mines i Energia de Catalunya i les Balears

  Els Professionals de l'Enginyeria Tècnica Minera ha estat, de sempre, els encarregats de contribuir i posar al servei de la societat els coneixements teoricopràctics adquirits a les escoles universitàries Tècniques de Mines, a fi d'obtenir i proveir dels recursos naturals necessaris per a el desenvolupament del país.

  Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que n’accepta el seu ús.