• 93 215 13 59
 • comunicacio@colegiominas.com
  Catalan Spanish

  ACTUALITAT

  Dijous, 25 Novembre 2021 15:11

  Nou conveni per fomentar la formació

  Nou conveni per fomentar la formació D’esquerra a dreta: El Degà-President del COETGME, Sr. Juan Ignacio Navarro, i el Degà del Col·legi de Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Girona.

  El COETGME signa un acord de col·laboració amb el Consejo General de la Ingeniería Técnica Industrial de España (COGITI) i el Col·legi d’Enginyers Tècnics Industrials de Girona.

  L’acord es va tancar el passat 22 de novembre i permetrà que els col·legiats del COETGME puguin beneficiar-se de tota l'oferta formativa del COGITI, amb les mateixes condicions i avantatges que els seus col·legiats.

  Podeu consultar el llistat de cursos disponibles a través de la pàgina web del COGITI.

  Introdueix text a buscar

  Escull la categoria de notícies

  Col·legi Oficial d'Enginyers Tècnics i de Grau de Mines i Energia de Catalunya i les Balears

  Els Professionals de l'Enginyeria Tècnica Minera ha estat, de sempre, els encarregats de contribuir i posar al servei de la societat els coneixements teoricopràctics adquirits a les escoles universitàries Tècniques de Mines, a fi d'obtenir i proveir dels recursos naturals necessaris per a el desenvolupament del país.

  Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que n’accepta el seu ús.