• 93 215 13 59
 • comunicacio@colegiominas.com
  Catalan Spanish

  ACTUALITAT

  Divendres, 18 Febrer 2022 17:46

  Trobada institucional amb el Departament de Qualitat Ambiental

  El COETGME es reuneix amb el director general de Qualitat Ambiental i Canvi Climàtic, Marc Sanglas, el cap del Servei d'Informació, Inspecció i Control Ambiental d'Activitats, Xavier Carbonell, i el subdirector general d’Intervenció i Qualificació Ambiental, Emili Dragone. 

  El motiu d’aquesta reunió institucional ha estat per presentar l’estructura interna de la nova Junta de Govern del Col·legi i per continuar amb les bones relacions que mantenen ambdues institucions. 

  Durant la trobada s’ha destacat el paper del Col·legi com a entitat mediadora entre l’Ajuntament de Castellet i la Gornal i les empreses extractives del municipi. S’ha valorat la importància d’aquest tipus de gestió i la necessitat de fer-ho extensiu a altres municipis que tinguin una problemàtica similar. 

  També s’ha parlat sobre la III Trobada de la Mineria i Energia, que el COETGME organitzarà en els pròxims mesos, i en la qual està previst que el Departament de Qualitat Ambiental hi participi activament. 

  Finalment, durant la reunió s’ha posat de manifest la importància estratègia que suposa l’activitat minera pel desenvolupament del país. I per fer-ho possible és imprescindible treballar en una mineria sostenible, que deixi enrere els prejudicis, les reticències i el rebuig que sovint projecta la societat sobre la nostra activitat. 

  Des del COETGME agraïm a l’Administració la seva disposició de seguir col·laborant amb nosaltres i continuarem treballant conjuntament per defensar i donar visibilitat a la professió i als nostres col·legiats.

  Introdueix text a buscar

  Escull la categoria de notícies

  Col·legi Oficial d'Enginyers Tècnics i de Grau de Mines i Energia de Catalunya i les Balears

  Els Professionals de l'Enginyeria Tècnica Minera ha estat, de sempre, els encarregats de contribuir i posar al servei de la societat els coneixements teoricopràctics adquirits a les escoles universitàries Tècniques de Mines, a fi d'obtenir i proveir dels recursos naturals necessaris per a el desenvolupament del país.

  Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que n’accepta el seu ús.