• 93 215 13 59
 • comunicacio@colegiominas.com
  Catalan Spanish

  ACTUALITAT

  Dimarts, 17 Mai 2016 14:26

  És obligada la col·legiació?

  Dimecres, 11 Maig 2016

  Adjunt us presentem arxiu contenint un important informe que ha preparat els serveis jurídics de INGITE sobre la col·legiació obligatòria.

  Des del Consell Superior de Col·legis d'Enginyers Tècnics i Graduats de Mines i Energia es prepararà una campanya a nivell nacional perquè tot aquell que exerceixi de qualsevol forma la nostra estimada professió, sigui pel seu compte o per compte d'altri, en empreses privades o públiques , fins i tot funcionaris de qualsevol Administració local, provincial, autonòmica o estatal, si actua com enginyer tècnic de mines o graduat, sàpiga que ha d'estar col·legiat per exercir com a tal.

  INGITE - Instituto de Graduados en Ingeniería e Ingenieros Técnicos de España.

  pdfDescarregar document

   

   

   

  Introdueix text a buscar

  Escull la categoria de notícies

  Col·legi Oficial d'Enginyers Tècnics i de Grau de Mines i Energia de Catalunya i les Balears

  Els Professionals de l'Enginyeria Tècnica Minera ha estat, de sempre, els encarregats de contribuir i posar al servei de la societat els coneixements teoricopràctics adquirits a les escoles universitàries Tècniques de Mines, a fi d'obtenir i proveir dels recursos naturals necessaris per a el desenvolupament del país.

  Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que n’accepta el seu ús.