• 93 215 13 59
 • comunicacio@colegiominas.com
  Catalan Spanish

  ACTUALITAT

  Dimecres, 11 Mai 2016 14:26

  Registre Certificadors Eficiència Energètica d’Edificis.

  Dimarts, 8 Març 2016

  Registre Certificadors Eficiència Energètica d’Edificis.
  Registre vinculat a l'Institut Català de l'Energia (ICAEN).

  Apreciat/ada company/a,


  Com segurament ja sabràs, a l’any 2013 es va publicar el Real Decret 235/2013, de 5 d'abril, pel qual s’aprovava el procediment bàsic per a la certificació de l'eficiència energètica dels edificis.

  Et recordem que la nostra titulació acadèmica ens habilita com a tècnics competents per realitzar els certificats d’eficiència energètica d’edificis. A aquests efectes l’Institut Català de l’Energia (ICAEN) va crear a la seva web un registre de tècnics als quals es pot sol·licitar aquest servei.

  El Col·legi ha constatat que actualment l’enllaç que hauria d’oferir accés al nostre registre no està operatiu i per tant no permet obtenir aquestes dades. Per tal de solucionar aquest problema, i atès el temps transcorregut des de la creació del registre, el Col·legi ha cregut oportú refer totalment de nou el registre. Entenem també que aquesta és una bona oportunitat per oferir novament la oportunitat d’incorporar al registre als nous col·legiats/ades que en vulguin formar part, a mes de ser una bona manera de que els col·legiats/ades inscrits pugin actualitzar les seves dades modificant o incorporant les dades que contingui.
  Aprofitem per recordar que per tal de subscriure els certificats energètics, és obligatori que el tècnic/a competent estigui Col·legiat/ada.
  Per tant, tots aquells companys/es que estiguin interessats en formar part del registre de certificadors d’eficiència energètica d’edificis del Col·legi, poden respondre aquesta comunicació clicant al botó que es troba al peu i donant les seves dades actualitzades.

  Rebeu salutacions cordials
  COETGM


  Les dades necessàries són:

  Número de col·legiat
  Nom
  Cognoms
  Adreça professional, (carrer i número, població, provinvia i CP)
  Telèfon de contacte
  Correu electrònic de contacte
  Altres dades que puguin ser d'interès pel demandant de tècnics.

  Per inscripció, modificació o baixa en el registre envieu un correu a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

  Introdueix text a buscar

  Escull la categoria de notícies

  Col·legi Oficial d'Enginyers Tècnics i de Grau de Mines i Energia de Catalunya i les Balears

  Els Professionals de l'Enginyeria Tècnica Minera ha estat, de sempre, els encarregats de contribuir i posar al servei de la societat els coneixements teoricopràctics adquirits a les escoles universitàries Tècniques de Mines, a fi d'obtenir i proveir dels recursos naturals necessaris per a el desenvolupament del país.

  Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que n’accepta el seu ús.