• 93 215 13 59
 • comunicacio@colegiominas.com
  Catalan Spanish

  ACTUALITAT

  Dimarts, 01 Desembre 2020 15:00

  Subvencions en mineria i PRL

  Bases publicades

  El passat dia 11 de novembre es publica al BOE l'Ordre TED / 1079/2020, de 11 de novembre, per la qual s'estableixen les bases reguladores per a la concessió d'ajudes a la prevenció de riscos i seguretat minera en l'àmbit d'una mineria autòctona i sostenible. Aquestes noves bases reguladores estaran vigents fins al 31 de desembre de 2025.

  En aquestes subvencions hi poden optar empreses mineres  i organitzacions sindicals i empresarials com ja és habitual en anteriors bases.

  Els projectes finançables són de dos tipus, implantació de mesures de prevenció a l'empresa per quan es determina casos de risac greu i inminent o formatius.

  Aquesta subvenció s'acoinsegueix a través de procés concursal i per guanyar-la cal aglutinar el major número de punts possibles.

  A partir d'aquestes bases el Ministeri obrirà les convocatòries anuals per concedir les subvencions.

  Us posem l'enllaç al BOE i al document en PDF.

   

   

  Més en aquesta categoria: « Carta oberta a l'administració local

  Introdueix text a buscar

  Escull la categoria de notícies

  Col·legi Oficial d'Enginyers Tècnics i de Grau de Mines i Energia de Catalunya i les Balears

  Els Professionals de l'Enginyeria Tècnica Minera ha estat, de sempre, els encarregats de contribuir i posar al servei de la societat els coneixements teoricopràctics adquirits a les escoles universitàries Tècniques de Mines, a fi d'obtenir i proveir dels recursos naturals necessaris per a el desenvolupament del país.

  Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que n’accepta el seu ús.