• 93 215 13 59
 • comunicacio@colegiominas.com
  Catalan Spanish

  ACTUALITAT

  Dimecres, 07 Març 2018 09:03

  El coetgme aconsegueix una subvenció Destacats

  Formació per DF en extractives d'exterior

  El desembre del l'any 2017 el COETGME va presentar una memòria a la DIRECCIÓ GENERAL DE POLÍTICA ENERGÈTICA i MINES del Ministeri d'Indústria, Turisme i Agenda Digital d'acord a la convocatòria oberta d'acord amb la "ORDRE IRT/2271/2015, de 28 d'octubre, per la qual es regulen les bases per la concessió d'audes a la prevenció de riscos y seguretat minera (...)" amb la qual vàrem sol·licitar finançament per organitzar 5 cursos de 20 hores i 5 cursos de 5 hores per "tècnics titulats d'exterior", els DF d'exterior, d'acord amb la ET 2003-1-10.

   

  Ara, l'1 de març del 2018 hem rebut la proposta de resolució en la que en comuniqen que ens financien una campanya de 4 cursos de 20 hores de "tècnics titulats d'exterior" (**) a realitzar dins dels 4 mesos següents a la recepció de la resolució definitiva.

   

  D'acord amb l'anterior doncs;

  ESTIGEU AL CAS DE LA WEB, ELS BUTLLETINS, LES XARXES SOCIALS,...

  EN BREU TINDREU MÉS NOTÍCIES DE CURSOS SUBVENCIONATS PER DF

   

  (**) Donat que no s'ha concedit subvenció pel reciclatge es manté la convocatòria que tenim oberta actualment pel 21 de març. SI NO HI ETS, HI HAS DE SER, ÉS OBLIGATORI DISPOSAR D'AQUEST RECICLATGE passats 4 anys del curs de 20 hores.

   


  LA FORMACIÓ DE 20 HORES ÉS OBLIGADA D'ACORD AMB LA ITC 02.1.02


   

   


  INSCRIU-TE!!!


   

  Introdueix text a buscar

  Escull la categoria de notícies

  Col·legi Oficial d'Enginyers Tècnics i de Grau de Mines i Energia de Catalunya i les Balears

  Els Professionals de l'Enginyeria Tècnica Minera ha estat, de sempre, els encarregats de contribuir i posar al servei de la societat els coneixements teoricopràctics adquirits a les escoles universitàries Tècniques de Mines, a fi d'obtenir i proveir dels recursos naturals necessaris per a el desenvolupament del país.

  Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que n’accepta el seu ús.