• 93 215 13 59
 • comunicacio@colegiominas.com
  Catalan Spanish

  ACTUALITAT

  Dijous, 12 Novembre 2020 10:24

  Junta General Ordinària (telemàtica) de Col·legiats

  Divendres 27/11/2020.

  Junta General de Col·legiats

  El proper dia 27 de novembre a les 15:30h (en primera convocatòria i a les 16:00h en segona) el Col·legi d'Enginyers Tècnics i de Grau de Mines i Energia de Calatunya i Balears celebrarà la Junta General Ordinària a la seva seu de l'Avinguda Roma.

   

  En aquesta ocasió, forçats per les circumstàncies sanitàries, ajudats per la tecnologia i amparats per la modificació del Reglament de Juntes de Govern i de Col·legiats que en aquest moment es presentarà per l'aprovació dels companys i companyes, s'oferirà la junta de forma telemàtica a través del següent enllaç:

   

   ACCEDIU a la zona de col·legiats de la web i consulteu les noticies per aconseguir l'ENLLAÇ i accedir a la Junta.

   

  En aquesta junta es presentarà també el pressupost de ingressos i despesses pel proper 2021, s'explicaran les novetats del col·legi, també les que arriben del Consejo i es farà entrega d'insignies als nous col.legias així com l'entrega dels carnets de col·legiat dels qui encara no els hagin recollit entre d'altres questions.

   

  Al peu trobareu adjunt la convocatòria oficial.

   

   

   

   

   

   

   

  Introdueix text a buscar

  Escull la categoria de notícies

  Col·legi Oficial d'Enginyers Tècnics i de Grau de Mines i Energia de Catalunya i les Balears

  Els Professionals de l'Enginyeria Tècnica Minera ha estat, de sempre, els encarregats de contribuir i posar al servei de la societat els coneixements teoricopràctics adquirits a les escoles universitàries Tècniques de Mines, a fi d'obtenir i proveir dels recursos naturals necessaris per a el desenvolupament del país.

  Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que n’accepta el seu ús.