• 93 215 13 59
 • comunicacio@colegiominas.com
  Catalan Spanish

  ACTUALITAT

  Dimecres, 27 Novembre 2019 17:21

  Junta General Ordinària de Col·legiats

  Divendres 13/12/2019.

  Junta General de Col·legiats

  El proper dia 13 de desembre a les 16:00h (en primera convocatòria i a les 16:30h en segona) el Col·legi d'Enginyers Tècnics i de Grau de Mines i Energia de Calatunya i Balears celebrarà la Junta General Ordinària a la seva seu de l'Avinguda Roma.

  En aquesta junta es presentarà el pressupost de ingressos i despesses del 2020, s'explicaran les novetats del col·legi, també les que arriben del Consejo i es farà entrega d'insignies als nous col.legias així com l'entrega dels carnets de col·legiat dels qui encara no els hagin recollit entre d'altres questions.

  Al peu trobareu adjunt la convocatòria.

   

   

   

   

   

   

   

  Introdueix text a buscar

  Escull la categoria de notícies

  Col·legi Oficial d'Enginyers Tècnics i de Grau de Mines i Energia de Catalunya i les Balears

  Els Professionals de l'Enginyeria Tècnica Minera ha estat, de sempre, els encarregats de contribuir i posar al servei de la societat els coneixements teoricopràctics adquirits a les escoles universitàries Tècniques de Mines, a fi d'obtenir i proveir dels recursos naturals necessaris per a el desenvolupament del país.

  Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que n’accepta el seu ús.