• 93 215 13 59
 • comunicacio@colegiominas.com
  Catalan Spanish

  ACTUALITAT

  Dijous, 30 abril 2020 13:16

  + Formació gratuïta QGIS

  QGIS, SIG amb programari lliure

  EL CIbernàrium, seguint l'activitat inical realitzada el passat 27/04/2020, ha organitzat pels propers dies 27/05/2020 i 29/05/2020 dues activitats més de formació on-line gratuita de QGIS.

   

  Curs bàsic de QGIS Desktop (2): Creació de mapes, composicions - Aula Virtual

  Curs bàsic de QGIS. Creació de mapes, composicions. Aprèn a fer una composició o presentació, per crear un mapa, amb llegenda, títol, data, nord, escala, etc. QGIS és un programa molt complet per crear composicions de mapes, presentacions i es poden exportar en diferents formats d'imatge, pdf i altres

  Més informació aquí

   

  Curs bàsic de QGIS Desktop (3): Anàlisi geoespacial, aprèn a fer geoprocessos - Aula Virtual

  Curs bàsic de QGIS. Anàlisi geoespacial, aprèn a fer geoprocesos. Aprèn a fer anàlisi espacial, amb els geoprocesos. Aprèn a fer encreuaments de capes per fer anàlisi espacial.

  Més informació aquí

   

  Introdueix text a buscar

  Escull la categoria de notícies

  Col·legi Oficial d'Enginyers Tècnics i de Grau de Mines i Energia de Catalunya i les Balears

  Els Professionals de l'Enginyeria Tècnica Minera ha estat, de sempre, els encarregats de contribuir i posar al servei de la societat els coneixements teoricopràctics adquirits a les escoles universitàries Tècniques de Mines, a fi d'obtenir i proveir dels recursos naturals necessaris per a el desenvolupament del país.

  Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que n’accepta el seu ús.