• 93 215 13 59
 • comunicacio@colegiominas.com
  Catalan Spanish

  ACTUALITAT

  Dijous, 23 abril 2020 12:24

  Formació gratuïta QGIS

  QGIS, SIG amb programari lliure

  EL CIbernàrium ha organitzat pel proper dia 27/04/2020 una formació on-line gratuita de QGIS.

  Curs bàsic de QGIS (1): Simbología i etiquetes de capes - Aula virtual

  Curs bàsic de QGIS. Simbologia i etiquetes de capes. Aprèn a fer simbologia de diferents tipus, categoritzat, graduat, basad en regles, etc. Aprèn a fer etiquetes dinàmiques. Aprèn a gestorinar les propietats de les capes per controlar com visualitzen les dades cartogràfiques, i com interaccionem amb elles.

  L'objectiu del curs serà realitzar una gestió completa de dades geogràfiques referenciades, utilitzant un sistema de hardware, software QGIS i procediments dissenyats per suportar la captura, gestió, manipulació, anàlisi, modelat i visualització de dades espacialment referenciades per resoldre problemes complexes de planejament i gestió.

  Inscripcions i més informació AQUI.

   

  Introdueix text a buscar

  Escull la categoria de notícies

  Col·legi Oficial d'Enginyers Tècnics i de Grau de Mines i Energia de Catalunya i les Balears

  Els Professionals de l'Enginyeria Tècnica Minera ha estat, de sempre, els encarregats de contribuir i posar al servei de la societat els coneixements teoricopràctics adquirits a les escoles universitàries Tècniques de Mines, a fi d'obtenir i proveir dels recursos naturals necessaris per a el desenvolupament del país.

  Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que n’accepta el seu ús.