• 93 215 13 59
 • comunicacio@colegiominas.com
  Catalan Spanish

  ACTUALITAT

  Divendres, 05 abril 2019 18:42

  Jornada tècnica minera a la EPSEM

  8 de maig de 2019

  Novament, i ja en van 7, la Càtedra ICL en Mineria Siostenible de la Universitat Politècnica de Catalunya amb l'esponsorització dels col·legis d'enginyers i graduats de mines de Catalunya, organitza una jornada tècnica minera.

  Aquest cop la jornada versarà en torn de les partícules de pols respirable i les seves conseqüencies per la salut dels treballadors amb el tractament des de la perspectiva mèdica, científica i tecnològica.

  En la jornada d'aquest any 2019 hi participaran entre d'altres la sra. Cristina Martinez Gonzalez doctira deel servei de pneumologia de l'Hospital Universitari Central d'Asturies i el sr. Javier Madera Garcia, doctor enginyer de mines i especialista en la matèria. 

  Pel que fa a autoritats tindrem la sort de comptar entre d'altres amb el sr. Pere Palacín Director General d'Energia, Seguretat Industrial i Seguretat Minera de la Generalitat de Catalunya, el sr. Valentí Junyent Torras, Alcalde de Manresa, i el sr. Xavier Serracanta Director en Mineria de ICL.

  Per la clausura de l'acta es comptarà amb la presència del nostre Degà sr. Juan Ignacio Navarro.

  Per inscripcions punxeu aquí.

  Consulteu el díptic al peu d'aquesta notícia.

  Més en aquesta categoria: « Jornada tècnica d'explosius Curs RECMIN »

  Introdueix text a buscar

  Escull la categoria de notícies

  Col·legi Oficial d'Enginyers Tècnics i de Grau de Mines i Energia de Catalunya i les Balears

  Els Professionals de l'Enginyeria Tècnica Minera ha estat, de sempre, els encarregats de contribuir i posar al servei de la societat els coneixements teoricopràctics adquirits a les escoles universitàries Tècniques de Mines, a fi d'obtenir i proveir dels recursos naturals necessaris per a el desenvolupament del país.

  Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que n’accepta el seu ús.