• 93 215 13 59
 • comunicacio@colegiominas.com
  Catalan Spanish

  ACTUALITAT

  Dilluns, 24 Setembre 2018 15:27

  Mittersil. Wolframi i Or a Europa

  Comunicat de premsa.

  Després de la noticia apareguda en el telenotícies comarques de TV3 en data 21 de setembre "La plataforma Salvem Salau lluita perquè no es construeixi una mina d’or i tungstè a les Valls d’Àneu" i les opinions que s'hi aporten al respecte de l'impacte que pot produir, algunes amb un plantejament certament catastrofista, el Col·legi d’Enginyers Tècnics i de Grau en Mines i Energia de Catalunya i Balears vol donar una visió més equilibrada que aporti més informació a l’opinió pública.

  És per tot l'anterior que el COETGME emet un nou COMUNICAT DE PREMSA que s'adjunta al peu d'aquesta notícia.

  Comunicat_de_premsa_tv3_final_web_Página_1.jpg

  Comunicat_de_premsa_tv3_final_web_Página_2.jpg

   

   

  Posició de la Junta de Govern del Col·legi d’Enginyers Tècnics i de Grau en Mines i Energia de Catalunya i Balears davant la noticia emesa al Telenotícies comarques 21/09/2018, “La plataforma Salvem Salau lluita perquè no es construeixi una mina d’or i tungstè a les Valls d’Àneu”.

  Introdueix text a buscar

  Escull la categoria de notícies

  Col·legi Oficial d'Enginyers Tècnics i de Grau de Mines i Energia de Catalunya i les Balears

  Els Professionals de l'Enginyeria Tècnica Minera ha estat, de sempre, els encarregats de contribuir i posar al servei de la societat els coneixements teoricopràctics adquirits a les escoles universitàries Tècniques de Mines, a fi d'obtenir i proveir dels recursos naturals necessaris per a el desenvolupament del país.

  Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que n’accepta el seu ús.