• 93 215 13 59
 • comunicacio@colegiominas.com
  Catalan Spanish

  ACTUALITAT

  Dilluns, 17 Setembre 2018 08:58

  Wolframi i Or al Pirineu Destacats

  Comunicat de premsa.

  Després de la noticia publicada a LAVANGUARDIA en data 15 de setembre "Revuelta vecinal contra la extracción de wolframio y oro en el Pirineo" i les opinions que s'hi aboquen al respecte de l'impacte que pot produir, el Col·legi d’Enginyers Tècnics i de Grau en Mines i Energia de Catalunya i Balears emet el COMUNICAT DE PREMSA que s'adjunta al peu de la notícia.

  Posició de la Junta de Govern del Col·legi d’Enginyers Tècnics i de Grau en Mines i Energia de Catalunya i Balears davant la noticia apareguda a la pàgina web de La Vanguardia digital, edició Lleida, “Revuelta vecinal contra la extracción de wolframio y oro en el Pirineo”, el dia 15/09/2018.

  Introdueix text a buscar

  Escull la categoria de notícies

  Col·legi Oficial d'Enginyers Tècnics i de Grau de Mines i Energia de Catalunya i les Balears

  Els Professionals de l'Enginyeria Tècnica Minera ha estat, de sempre, els encarregats de contribuir i posar al servei de la societat els coneixements teoricopràctics adquirits a les escoles universitàries Tècniques de Mines, a fi d'obtenir i proveir dels recursos naturals necessaris per a el desenvolupament del país.

  Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que n’accepta el seu ús.