• 93 215 13 59
 • comunicacio@colegiominas.com
  Catalan Spanish

  ACTUALITAT

  Dimecres, 25 Juliol 2018 08:24

  Arrenca el IV CIM 2018

  Barcelona, 25 i 26 d'octubre

  En marxa en IV Congrés de l'Enginyeria Mnicipal.

  Aques congrés l'organitza de forma biannual el Cetop (Col·legi d'Enginyers Tècnics d'Obres Públiques) i com en anteriors convocatòries es durà a terme a la seu de l'Institut Cartogràfic a Barcelona.

  En aquesta nova edició els temes seguiran estant directament en relació amb les necessitats dels tècnics municipals en el desenvolupament de la seva activitat professional i funció pública i abordats des de la perspectiva de la innovació i l'experiència real.

  - GESTIÓ DE LA CIUTAT 

  - SOSTENIBILITAT 

  - URBANISME 

  - TRANSFORMACIÓ DIGITAL. BIGDATA / DATASCIENCE

  - MOBILITAT

  Com les anteriors edicions, aquest IV Congrés d'Enginyeria Municipal estarà dirigit als professionals de l'enginyeria que desenvolupen la seva activitat en l'àmbit local, als gestors municipals, a les empreses que treballen en la prestació de serveis municipals, als representants polítics de les administracions locals i a tots aquells interessats en la millora de l'eficiència en la gestió municipal a través de l'enginyeria.

  Per ampliar informació poder axccedir al web del CIM aquí.

   

  Introdueix text a buscar

  Escull la categoria de notícies

  Col·legi Oficial d'Enginyers Tècnics i de Grau de Mines i Energia de Catalunya i les Balears

  Els Professionals de l'Enginyeria Tècnica Minera ha estat, de sempre, els encarregats de contribuir i posar al servei de la societat els coneixements teoricopràctics adquirits a les escoles universitàries Tècniques de Mines, a fi d'obtenir i proveir dels recursos naturals necessaris per a el desenvolupament del país.

  Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que n’accepta el seu ús.