• 93 215 13 59
 • comunicacio@colegiominas.com
  Catalan Spanish

  ACTUALITAT

  Divendres, 22 Juny 2018 17:36

  La bassa de salmorra de Sallent

  1 de juny de 2018

   El Col·legi Oficial d'Enginyers Tècnics i de Graduats en Mines i Energia de Catalunya i les Illes Balears, i en el seu nom el Degà sr. Nacho Navarro, va emetre una nota de premsa al respecte de les informacions que se succeiren pel cas del trencament de la bassa de salmorres el passat 25 de maig a Sallent a la vista de que moltes d'aquestes informacions no facilitaven alguns detalls que són claus per l'entesa del cas pel públic general.

  Com a obligació de tot Col·legi Professional, el COETGME està obert a participar, col·laborar, assessorar i recolzar en tots aquells casos que sigui requerit per òrgans o autoritats adminitratives i judicials del nostre àmbit territorial.

  Al peu s'adjunta l'escrit enviat a Regió 7 i a la Vanguardia.

   

  Més en aquesta categoria: « El Cas CASTOR Arrenca el IV CIM 2018 »

  Introdueix text a buscar

  Escull la categoria de notícies

  Col·legi Oficial d'Enginyers Tècnics i de Grau de Mines i Energia de Catalunya i les Balears

  Els Professionals de l'Enginyeria Tècnica Minera ha estat, de sempre, els encarregats de contribuir i posar al servei de la societat els coneixements teoricopràctics adquirits a les escoles universitàries Tècniques de Mines, a fi d'obtenir i proveir dels recursos naturals necessaris per a el desenvolupament del país.

  Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que n’accepta el seu ús.