• 93 215 13 59
 • comunicacio@colegiominas.com
  Catalan Spanish

  ACTUALITAT

  Dimecres, 30 Mai 2018 18:20

  I Congrés de Patrimoni Miner i de la Història de la Geologia i la Mineria a Catalunya

  Programa definitiu.

  El COETGME participa amb el SEDPGYM en la organització del I Congrés de Patrimoni Miner i de la Història de la Geologia i la Mineria a Catalunya.

  En data 17 de maig de 2018 s'ha fet la roda de premsa per presentar el Congrés a la seu del CEC al carrer Paradís, 10 de Barcelona. En aquest acte s'ha tingut el plaer de comptar amb el sr. Tomàs Molina, reconegut meteoròleg de la CCMA, membre del Consell d'Administració del Servei Meteorològic de Catalunya i president del Consell Català de la Comunicació Científica. Us adjuntem unes imatges de l'acte.

  IMG_1463_Fotor.jpg IMG_8489.JPG IMG_1459_Fotor.jpg
  IMG_8491.JPG IMG_8473.JPG IMG_8487.JPG

  Us adjuntem al peu el programa definitiu.

  Introdueix text a buscar

  Escull la categoria de notícies

  Col·legi Oficial d'Enginyers Tècnics i de Grau de Mines i Energia de Catalunya i les Balears

  Els Professionals de l'Enginyeria Tècnica Minera ha estat, de sempre, els encarregats de contribuir i posar al servei de la societat els coneixements teoricopràctics adquirits a les escoles universitàries Tècniques de Mines, a fi d'obtenir i proveir dels recursos naturals necessaris per a el desenvolupament del país.

  Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que n’accepta el seu ús.