• 93 215 13 59
 • comunicacio@colegiominas.com
  Catalan Spanish

  ACTUALITAT

  Dimecres, 14 Febrer 2018 11:21

  Interempresas entrevista al President del "Consejo"

  Ingeopres, 13/02/2018

  El passat 13 de febrer, el diari digital interempresas.net (ingeopres) entrevista José Luis Leandro, President del Consell General dels Col·legis Oficials d'Enginyers Tècnics de Mines i Grau en Enginyeria i vocal econòmic del INGITE.

  En l'entrevista, entre altres coses, s'exposa al lector no expert en la matèria els camps on E. T. o Graduat de Mines pot exercir amb expertesa, exposa també les problemàtiqes del sector, el baix índex d'universitaris però alhora el baix índex d'atur, es comenta sore l'intrusisme, i d'altres aspectes així com algunes qüestions relatives a la carrera professional del sr. Leandro.

  Vegeu l'entrevista en el següent enllaç.

  Veure retall de premsa.

  Introdueix text a buscar

  Escull la categoria de notícies

  Col·legi Oficial d'Enginyers Tècnics i de Grau de Mines i Energia de Catalunya i les Balears

  Els Professionals de l'Enginyeria Tècnica Minera ha estat, de sempre, els encarregats de contribuir i posar al servei de la societat els coneixements teoricopràctics adquirits a les escoles universitàries Tècniques de Mines, a fi d'obtenir i proveir dels recursos naturals necessaris per a el desenvolupament del país.

  Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que n’accepta el seu ús.