• 93 215 13 59
 • comunicacio@colegiominas.com
  Catalan Spanish

  ACTUALITAT

  Divendres, 15 Gener 2021 15:13

  Estat de la professió

  Recull de dades

  Seguint la voluntat de dirigir el rumb del sector col·legial miner a l'estat, el Consejo Superior de Colegios de Ingenieros y Graduados de Minas de Espanya ha preparat un estudi de diagnosi del sector i, concretament, ara es troba en una fase de recollida de dades i amb aquest objectiu ha preparat una enquesta dirigida a nosaltres, els professionals del sector, els enginyers tècnics i graduats de mines, en actiu o no, per tal de dibuixar la nostra reralitat i poder posar de manifest circumstàncies que, algunes ja previstes i d'altres més invisibles a simple vista,  calgui identificar i proposar mesures per corregir aquestes tendencies.

  Per tant, des del col·legi us animen a tots, companys i companyes, a accedir a l'enquesta i respondre-la. És totalment anònima.

  Podeu accedir-hi des d'aquest enllaç:

  Estudi anual 2020  

  Introdueix text a buscar

  Escull la categoria de notícies

  Col·legi Oficial d'Enginyers Tècnics i de Grau de Mines i Energia de Catalunya i les Balears

  Els Professionals de l'Enginyeria Tècnica Minera ha estat, de sempre, els encarregats de contribuir i posar al servei de la societat els coneixements teoricopràctics adquirits a les escoles universitàries Tècniques de Mines, a fi d'obtenir i proveir dels recursos naturals necessaris per a el desenvolupament del país.

  Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que n’accepta el seu ús.