• 93 215 13 59
 • comunicacio@colegiominas.com
  Catalan Spanish

  ACTUALITAT

  Diumenge, 11 Juny 2017 11:10

  Xarxa ibèrica d'espais Geològics

  Nascuda una nova xarxa d'espais NO GEOPARCS per la seva proteció i estudi.

   El divendres 09 de juny es pesentà a Maó la nova XARXA IBERICA D'ESPAIS GEOLÒGICS.

  Aquesta xarxa preten posar en contacte i col·laboració estreta tots aquells espais d'interès geològic i miner de la península siguin de gestió municipal o supramunicipal per tal de reforçar-ne les seves iniciatives, col·laboracions, inèrcies, ...  així com esdevenir el defensor i portambeu comú a la península d'aquestes entitats.

  En aquests moment formen la xarxa un total de 18 entitats on hi ha PARCS GEOLÒGICS, PARCS GEOLÒGICS I MINERS, PARS CULTURALS, MUSEUS MINERS, PARCS MINERS, ENTITATS
  DESTINADES A VALORIZAR EL PATRIMONI GEOLÒGIC I MINER, MUSEUS DE GEOLOGIA, MUSEUS DE MINERALOGIA ... N'han quedat exlosos els Geoparcs i els centres situats dins d'aquests per disposar ja de la seva propia xarxa.

  Captura de pantalla 2017-06-11 a les 11.26.49.png

  Els indrets del nostre país que ja formen part d'aquesta xarxa són;

  - el MUSEU MINER DE BELLMUNT

  - el MUSEU MINER DE CERCS

  - el futur PARC GEOLÒGIC I MINER DEL SOLONÈS

  - les SALINES DEPRIVÀ (o de VILANOVA DE LA SAL).

  Introdueix text a buscar

  Escull la categoria de notícies

  Col·legi Oficial d'Enginyers Tècnics i de Grau de Mines i Energia de Catalunya i les Balears

  Els Professionals de l'Enginyeria Tècnica Minera ha estat, de sempre, els encarregats de contribuir i posar al servei de la societat els coneixements teoricopràctics adquirits a les escoles universitàries Tècniques de Mines, a fi d'obtenir i proveir dels recursos naturals necessaris per a el desenvolupament del país.

  Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que n’accepta el seu ús.