• 93 215 13 59
 • comunicacio@colegiominas.com
  Catalan Spanish

  ACTUALITAT

  Dimarts, 06 Desembre 2022 00:20

  Extracte de la JUNTA GENERAL DE COL·LEGIATS

  Reunits a Manresa amb data de 02 de Desembre del 2022, a les 18:00 hores de la tarda, s'inicia la Junta General de Col·legiats del COETGME amb la benvinguda per part del Secretari, Pedro Jesús Guerrero.
  El secretari procedeix a la lectura de l’acta de l'anterior junta general de colegiats amb data de 30 de juny, recordant els diferents punts discutits a la mateixa. Seguidament es fa una lectura dels diferents punts de l’ordre del dia que es discutiran al llarg de la junta general. A continuació, el Secretari dona la paraula al Tresorer, el senyor Tomàs Carbó, qui ens explicà els diferents conceptes de la partida pressupostària estimada per a l’any 2023 i ens descriu un resum de l’activitat realitzada aquest 2022. Després de les paraules del tresorer, es procedeix a votar l’augment de la quota col·legial de 180,00€ a 192,00€ anuals, el que correspon a un augment de 1,00€ mensuals, per ajustar les cuotes a les pujades dels índex de referència.
  Un cop aprovat, el Degà Juan Ignacio Navarro exposa l'informe del degà amb especial menció als temes a la ultima reunió del Consejo Superior de Colegios, de la qual en va ser partícep. Seguidament s'entregà la insignia de benvinguda al col·legi als nous col·legiats, que en aquesta ocasió foren el col·legiat 1409 Arnau Cumelles Céspedes i el Col·legiat 1412 Arnau Martínez Alcalà.
  Com a conclusió, el Degà, en nom de tota la Junta, va desitjar una molt bona Santa Bàrbara a tots el Col·legiats i Col·legiades.

  Introdueix text a buscar

  Escull la categoria de notícies

  Col·legi Oficial d'Enginyers Tècnics i de Grau de Mines i Energia de Catalunya i les Balears

  Els Professionals de l'Enginyeria Tècnica Minera ha estat, de sempre, els encarregats de contribuir i posar al servei de la societat els coneixements teoricopràctics adquirits a les escoles universitàries Tècniques de Mines, a fi d'obtenir i proveir dels recursos naturals necessaris per a el desenvolupament del país.

  Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que n’accepta el seu ús.