Cabecera logo COETGME
Catalan Spanish
 • 93 215 13 59
 • comunicacio@colegiominas.com

  ACTUALITAT

  Dimecres, 30 Juny 2021 21:00

  L’assegurança de RCP, una cobertura fonamental

  Immersos en la cultura de la reclamació?

  Sigui per l’actual augment de la cultura de la reclamació, o bé, pel fet que, en alguns casos, el professional es pot veure immers en una situació en la que no ha comès cap negligència, però rep una reclamació, és fonamental disposar d’una pòlissa de Responsabilitat Civil Professional.

  L’assegurança ha de comptar amb una cobertura suficient per fer front a problemes d’aquest tipus i, a més, poder protegir el patrimoni personal.

  En José Luis Leandro Rodríguez, president del Consejo General de los Colegios Oficiales de Ingenieros Técnicos de Minas y Grados en Minas y Energía, ens ho explica en l’article* publicat al número 191 de Profesiones, la revista de l’associació Unión Profesional. A més, en aquesta última edició, hi trobareu articles i reportatges interessants sobre medi ambient i restauració del planeta.

  En aquest enllaç pots veure l’article* (pàgina 21) i/o baixar-te el núm. 191 de la revista ‘Profesiones’.

  Introdueix text a buscar

  Escull la categoria de notícies

  Col·legi Oficial d'Enginyers Tècnics i de Grau de Mines i Energia de Catalunya i les Balears

  Els Professionals de l'Enginyeria Tècnica Minera ha estat, de sempre, els encarregats de contribuir i posar al servei de la societat els coneixements teoricopràctics adquirits a les escoles universitàries Tècniques de Mines, a fi d'obtenir i proveir dels recursos naturals necessaris per a el desenvolupament del país.

  Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que n’accepta el seu ús.