• 93 215 13 59
  • comunicacio@colegiominas.com
    Catalan Spanish

    ACTUALITAT

    Dimarts, 29 Setembre 2020 11:40

    Protocol de treball

    Actualització del protocol covid19

    El COMINROC (Confederació Espanyola d'Indústries Extractives de Roques i Minerals Industrials), el Consell General de Col·legis Oficials d'Enginyers Tècnics i de Graus en Mines i Energia, i el Consell Superior de Col·legis d'Enginyers de Mines han desenvolupat una revisió del PROTOCOL / INSTRUCCIÓ DE TREBALL FRONT EL COVID19 i ens l'ha fet arribar per distribuir als companys.

    Us deixem un enllaç del document al peu de la notícia.

    Aquest document és una posada a el dia del publicat en data 12 d'abril de 2020 amb motiu de les noves recomanacions publicades pel Govern.

    Aquest document substitueix els publicats anteriorment, de dates 19 de març i 12 d'abril, que ja no són vàlids, de manera que les empreses han d'actualitzar el seu pla de prevenció d'acord amb les recomanacions de el present document.

    Inclou, completa i adapta la Guia de bones pràctiques en els centres de treball. Mesures per a la prevenció de contagis de l'COVID-19. (2020.04.11), així com les directrius de bones pràctiques en les activitats mineres. Mesures per a la prevenció de contagis de l'COVID-19. (2020.06.27) publicades pel Ministeri de Sanitat, el Ministeri de Treball i Economia Social i l'Institut Nacional de Seguretat i Salut en el Treball.

    Introdueix text a buscar

    Escull la categoria de notícies

    Col·legi Oficial d'Enginyers Tècnics i de Grau de Mines i Energia de Catalunya i les Balears

    Els Professionals de l'Enginyeria Tècnica Minera ha estat, de sempre, els encarregats de contribuir i posar al servei de la societat els coneixements teoricopràctics adquirits a les escoles universitàries Tècniques de Mines, a fi d'obtenir i proveir dels recursos naturals necessaris per a el desenvolupament del país.

    Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que n’accepta el seu ús.