• 93 215 13 59
 • comunicacio@colegiominas.com
  Catalan Spanish

  ACTUALITAT

  Dijous, 16 Juliol 2020 12:40

  Proposta del BS a col·legiats

  Mesures covid19

  Publicitat.

  A Banc Sabadell treballem en PRO de vostè. Ara més que mai, volem acompanyar i ajudar els nostres clients professionals, que estan veient afectada la seva activitat comercial com a conseqüència del COVID-19, per oferir-los les millors solucions de finançament que atenguin les seves necessitats.

  Us annexem informació dels darrers ACORDS assolits amb les SGR (Societats de Garantia Reciproca) AVALIS en el cas de Catalunya, per facilitar accés a Financiació complementaria, per Autònoms i Petites / Mitjanes Empreses.

   

  Contacti amb la seva oficina, identifiqui’s com a membre del seu col·legi professional, i el seu gestor habitual li explicarà les solucions específiques que el banc està posant a la seva disposició.

  Introdueix text a buscar

  Escull la categoria de notícies

  Col·legi Oficial d'Enginyers Tècnics i de Grau de Mines i Energia de Catalunya i les Balears

  Els Professionals de l'Enginyeria Tècnica Minera ha estat, de sempre, els encarregats de contribuir i posar al servei de la societat els coneixements teoricopràctics adquirits a les escoles universitàries Tècniques de Mines, a fi d'obtenir i proveir dels recursos naturals necessaris per a el desenvolupament del país.

  Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que n’accepta el seu ús.