Cabecera logo COETGME
Catalan Spanish
 • 93 215 13 59
 • comunicacio@colegiominas.com

  ACTUALITAT

  Dimecres, 27 Novembre 2019 17:45

  Acte de graduació a l'EPSEM

  25 de novembre 2019

  El passat dia 25 de novembre va tenir lloc l’acte acadèmic de graduació dels titulats de la promoció 2018-2019 de l’EPSEM. L’esdeveniment es va realitzar en el Teatre Kursaal de Manresa. El Col·legi representat pel seu Secretari, sr. Pedro Jesús Guerrero,  va fer entrega als graduats en enginyeria minera d’un casc i la impossició de la banda de graduat. La taula presidencial va comptar amb el sr. Valentí Junyent, alcalde de Manresa; la sra. Rosa Argelaguet, directora de l’EPSEM; la sra. Gemma Fargas, Vicerectora de Responsabilitat Social i Igualtat de la UPC, el sr. Ricard Font Hereu, President del Consell d’Administració dels Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya, Padrí de la Promoció i el sr. Xavier Obradors i Berenguer, Físic manresà i Director de l’Institut de Ciència de Materials de Barcelona (ICMAB) depenent del CSIC, Padrí de la Promoció.

  Felicitats a tots els nous graduats/es, us esperem al Col·legi!!

   

   

  Introdueix text a buscar

  Escull la categoria de notícies

  Col·legi Oficial d'Enginyers Tècnics i de Grau de Mines i Energia de Catalunya i les Balears

  Els Professionals de l'Enginyeria Tècnica Minera ha estat, de sempre, els encarregats de contribuir i posar al servei de la societat els coneixements teoricopràctics adquirits a les escoles universitàries Tècniques de Mines, a fi d'obtenir i proveir dels recursos naturals necessaris per a el desenvolupament del país.

  Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que n’accepta el seu ús.