• 93 215 13 59
 • comunicacio@colegiominas.com
  Catalan Spanish

  ACTUALITAT

  Dilluns, 07 Octubre 2019 11:27

  Licitacions obertes al Geoparc.

  Geoparc de la Catalunya Central

   El Geoparc ens trasllada que s’ha publicat les següents licitacions:

          Anunci de licitació

  o   Contracte mixt per l'execució del contracte de subministrament i serveis per al projecte de senyalització direccional i informativa de dues rutes de natura a l'Anella Verda de Manresa, i de senyalització interpretativa en tres indrets del Parc Natural de la Muntanya de Montserrat, així com l'elaboració d'un díptic digital. Ofertes fins el 14 d’octubre. 

  o   Serveis de consultoria que defineixi l'Estratègia de Màrqueting Turístic de la Destinació Geoparc de la Catalunya Central. Ofertes fins el 14 d’octubre. 

  o   Subministrament per l’Execució del Pla de senyalització 2019 del Geoparc de la Catalunya Central, que s’inscriu en el marc del projectes “El Geoturisme com a eix vertebrador per la dinamització turística i econòmica del Bages del PO FEDER 2014-2020 eix 6”. Ofertes fins el 9 d’octubre.

  • Licitació adjudicada

  o   Recentement s’ha adjudicat a la UAB la realització del nou inventari d’espais d’interès geològic i miner de la Catalunya Central. És un equip liderat pel Dr. Oriol Oms, membre d’aquest Consell. (+ informació).

  o   També es va adjudicar a principis de setembre el contracte per la Museïtzació del centre de visitants del Geoparc Mundial UNESCO de la Catalunya Central a l’edifici CAT Sallent (Sallent). (+ informació). A llarg d’aquest mes es realitzarà la licitació de l’execució d’aquesta museïtzació.

  • Ferrocarrils de la Generalitat

  o   Actualment estan el procés d’adjudicació els contractes per la reforma de l’antiga Aula de Natura de l’estació superior del Funicular de Sant Joan (Montserrat), que serà un centre de visitants del Parc Natural i el Geoparc. (Licitació 123)

  Introdueix text a buscar

  Escull la categoria de notícies

  Col·legi Oficial d'Enginyers Tècnics i de Grau de Mines i Energia de Catalunya i les Balears

  Els Professionals de l'Enginyeria Tècnica Minera ha estat, de sempre, els encarregats de contribuir i posar al servei de la societat els coneixements teoricopràctics adquirits a les escoles universitàries Tècniques de Mines, a fi d'obtenir i proveir dels recursos naturals necessaris per a el desenvolupament del país.

  Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que n’accepta el seu ús.