Cabecera logo COETGME
Catalan Spanish
 • 93 215 13 59
 • comunicacio@colegiominas.com

  ACTUALITAT

  Diumenge, 13 Mai 2018 09:13

  Intrusisme professional.

  La importancia del visat

  Font: La información del Bajo Nalón, 11/05/2018.

  A judici per fer-se passar per topògraf davant el Jutjat de Pravia

  La Fiscalia l'acusa d'intrusisme, per signar una pericial sense tenir la titulació obligada per a això.

  Es va fer passar per topògraf, presumptament sense tenir titulació ni més ni menys que davant un jutjat, el de Pravia. La Fiscalia demana un any de presó, inhabilitació pel sufragi passiu i el pagament de les costes per a un home acusat de presentar un informe pericial davant el Jutjat de Primera Instància número 1 de Pravia, sense tenir la titulació requerida.

  El ministeri fiscal sosté que l'acusat, a l'octubre de 2013, "va elaborar un informe pericial en què s'atribuïa la condició de topògraf i la d'enginyer tècnic topògraf, sense posseir el corresponent títol acadèmic per a això; informe pericial que va ser incorporat a un procediment davant el Jutjat de Primera Instància nº 1 de Pravia ". El judici se celebrarà el proper dilluns als Jutjats d'Avilés, per presumpte intrusisme professional.

  Articles relacionats (per etiqueta)

  Introdueix text a buscar

  Escull la categoria de notícies

  Propers events

  Actualment no hi ha activitats planificades

  Col·legi Oficial d'Enginyers Tècnics i de Grau de Mines i Energia de Catalunya i les Balears

  Els Professionals de l'Enginyeria Tècnica Minera ha estat, de sempre, els encarregats de contribuir i posar al servei de la societat els coneixements teoricopràctics adquirits a les escoles universitàries Tècniques de Mines, a fi d'obtenir i proveir dels recursos naturals necessaris per a el desenvolupament del país.

  Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que n’accepta el seu ús.