Catalan Spanish
 • 93 215 13 59
 • comunicacio@colegiominas.com

  ACTUALITAT

  Divendres, 22 Setembre 2017 11:16

  Seguretat en espectacles pirotècnics Destacats

  Formació ONLINE

   El Consejo Superior de Colegios de ET i G de Mines d'Espanya ha preparat per primera vegada i conjuntament amb l'empresa WOLTERS KLUWER una activitat formativa específicament indicada per ET i G de Mines en le camp de la seguretat dels espectacles amb articles regulats pel RD 989/2015.

  Ens plau informar doncs que per fi ha finalitzat la preparació del Curs de Seguretat en Espectacles Pirotècnics. Ha estat un treball de gestació complicat però finalment podem oferir un Curs específic i únic a Espanya sobre aquesta matèria, que només podran cursar col·legiats dels nostres dotze col·legis.
  Avalat pel prestigi i la qualitat de l'empresa formadora Wolter Kluvers Espanya amb la qual es col·labora des del CONSEJO en altres camps formatius, creiem que serà de gran utilitat per als col·legiats interessats a treballar en aquest camp de la nostra especialització, fins ara molt oblidat.

  L'objectiu és aconseguir posar en valor la nostra especialització amb l'acreditació en aquest camp per poder oferir als nostres companys lliure exercents una possibilitat més de treball i que s'introdueixin, si és el seu desig, en un camp que, per història, hauria de ser nostre.

  Un cop formats, des del CONSEJO es proposarem per a la certificació INGITE de professionals.

   

  A l'apartat formació s'ha preparat una fitxa on es detalla la informació del curs.

  Introdueix text a buscar

  Escull la categoria de notícies

  Col·legi Oficial d'Enginyers Tècnics i de Grau de Mines i Energia de Catalunya i les Balears

  Els Professionals de l'Enginyeria Tècnica Minera ha estat, de sempre, els encarregats de contribuir i posar al servei de la societat els coneixements teoricopràctics adquirits a les escoles universitàries Tècniques de Mines, a fi d'obtenir i proveir dels recursos naturals necessaris per a el desenvolupament del país.

  Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que n’accepta el seu ús.