• 93 215 13 59
 • comunicacio@colegiominas.com
  Catalan Spanish

  ACTUALITAT

  Dimecres, 11 Mai 2022 15:43

  Inscriu-te a la Trobada de la Mineria i l'Energia 2022!

  Després de l'obligat parèntesi de dos anys, el COETGME torna a organitzar la tan esperada Trobada de la Mineria i l'Energia, punt d'unió entre col·legiats, empreses i administració.

  Aquesta nova edició de la Trobada girarà entorn als reptes que representa la transició econòmica i energètica cap a un món descarbonitzat i digital, que requereix la utilització intensiva de matèries primeres i en la qual els Enginyers Tècnics de Mines hem de jugar un paper fonamental.

  Sota el lema “Matèries primeres a Catalunya: estratègia de futur”, el pròxim 16 de juny a la Sala Àgora del CosmoCaixa analitzarem des de diversos punts de vista, els efectes que comporten l'actual crisi de matèries primeres i posarem la primera pedra per establir les bases de l'estratègia catalana sobre aquesta problemàtica.

  Les inscripcions ja estan obertes i us podeu apuntar a la jornada a través del següent formulari: https://forms.gle/6njxLgLMabi86X6R6

  Podeu descarregar-vos el programa en el següent enllaç. 

  Us hi esperem!

  Més en aquesta categoria: « Sopar Santa Bàrbara 2021

  Introdueix text a buscar

  Escull la categoria de notícies

  Col·legi Oficial d'Enginyers Tècnics i de Grau de Mines i Energia de Catalunya i les Balears

  Els Professionals de l'Enginyeria Tècnica Minera ha estat, de sempre, els encarregats de contribuir i posar al servei de la societat els coneixements teoricopràctics adquirits a les escoles universitàries Tècniques de Mines, a fi d'obtenir i proveir dels recursos naturals necessaris per a el desenvolupament del país.

  Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que n’accepta el seu ús.