• 93 215 13 59
 • comunicacio@colegiominas.com
  Catalan Spanish

  ACTUALITAT

  Dijous, 31 Març 2022 12:09

  El COETGME signa un conveni de col·laboració amb l'ICGC

  D'esquerra a dreta: Juan Ignacio Navarro i Jaume Massó D'esquerra a dreta: Juan Ignacio Navarro i Jaume Massó Foto: COETGME

  El director de l’Institut Cartogràfic i Geològic de Catalunya, Jaume Massó, i degà del COETGME, Juan Ignacio Navarro, han signat un conveni de col·laboració per l’intercanvi d’informació i millora del coneixement dels recursos geològics del conjunt del territori de Catalunya.

  Aquest acord permetrà sumar esforços i recursos per establir camins d’actuació comuns que afavoreixin la millora del coneixement dels recursos geològics, amb la finalitat de millorar el servei públic i incrementar el benefici mutu.

  Les parts acorden crear una Comissió de Seguiment d’aquest Conveni marc, que tindrà com a funció principal avaluar el grau d’assoliment obtingut, així com l’execució dels compromisos i actuacions assumits per ambdues parts.

  Introdueix text a buscar

  Escull la categoria de notícies

  Col·legi Oficial d'Enginyers Tècnics i de Grau de Mines i Energia de Catalunya i les Balears

  Els Professionals de l'Enginyeria Tècnica Minera ha estat, de sempre, els encarregats de contribuir i posar al servei de la societat els coneixements teoricopràctics adquirits a les escoles universitàries Tècniques de Mines, a fi d'obtenir i proveir dels recursos naturals necessaris per a el desenvolupament del país.

  Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que n’accepta el seu ús.