• 93 215 13 59
 • comunicacio@colegiominas.com
  Catalan Spanish

  ACTUALITAT

  Dimecres, 18 Agost 2021 14:42

  Història, patrimoni i natura s’uneixen en un indret privilegiat com és Coll de Nargó

  CURS COLL DE NARGÓ CURS COLL DE NARGÓ

  SIGMADOT, la Societat internacional de geologia i mineria per al desenvolupament i gestió del territori, organitza el CURS GEOLÒGIC NATURALISTA a Coll de Nargó i els seus voltants.

  El CURS serà impartit pels professors Josep Peralba i Jaume Oró i, també es comptarà amb la col·laboració d’en Josep M. Mata – Perelló.

  El programa és molt atractiu, tant per la ubicació on tindrà lloc com pels continguts que s’impartiran. En el document adjunt, hi trobaràs el programa complert, forma d’inscripció i pagament, així com, el contacte d’alguns allotjaments.

  Dades del CURS:

  • Dates: del 23 al 27 d’agost de 2021 (ambdós inclosos).
  • Lloc: Coll de Nargó.
  • Inscripció: consultar el document adjunt.

  Introdueix text a buscar

  Escull la categoria de notícies

  Col·legi Oficial d'Enginyers Tècnics i de Grau de Mines i Energia de Catalunya i les Balears

  Els Professionals de l'Enginyeria Tècnica Minera ha estat, de sempre, els encarregats de contribuir i posar al servei de la societat els coneixements teoricopràctics adquirits a les escoles universitàries Tècniques de Mines, a fi d'obtenir i proveir dels recursos naturals necessaris per a el desenvolupament del país.

  Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que n’accepta el seu ús.