• 93 215 13 59
 • comunicacio@colegiominas.com
  Catalan Spanish

  ACTUALITAT

  Dimecres, 09 Desembre 2020 11:06

  Tramitació administrativa minera

  Nous tràmits disponibles

  La Direcció General d'Energia, Seguretat Industrial i Seguretat Minera seguint amb el compliment del previst a a Llei 39/2015 per la qual tots els tràmits administratius han de ser tramitats en suport electrònic amb valor jurídic de manera que es garanteixi que són fiables, autèntics i vàlids ha obert nous tràmits al Canal Empresa.

   

  Els tràmits són els següents:

  S’han publicat a Canal Empresa en electrònic els tràmits nous:

  • Concurs públic de drets miners
  • Autorització per utilització d'estructura subterrània

   

  Cal que us identifiqueu quan envieu el formulari amb l’idCAT Mòbil o amb un certificat digital de persona física, persona jurídica o persona vinculada a una organització amb capacitat de representació.

   

   

  Introdueix text a buscar

  Escull la categoria de notícies

  Col·legi Oficial d'Enginyers Tècnics i de Grau de Mines i Energia de Catalunya i les Balears

  Els Professionals de l'Enginyeria Tècnica Minera ha estat, de sempre, els encarregats de contribuir i posar al servei de la societat els coneixements teoricopràctics adquirits a les escoles universitàries Tècniques de Mines, a fi d'obtenir i proveir dels recursos naturals necessaris per a el desenvolupament del país.

  Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que n’accepta el seu ús.