• 93 215 13 59
 • comunicacio@colegiominas.com
  Catalan Spanish

  ACTUALITAT

  Dilluns, 26 Octubre 2020 18:59

  Carbon pricing

  Fundacion Naturgy

   La Fundació Naturgy ens informa que han publicat l'informe “Carbon pricing. Principales logros en Europa y opciones para una descarbonización profunda”.

  “El coste de las emisiones de CO2 se debe revisar para que la UE pueda cumplir con los objetivos de descarbonización en 2050, y es necesario realizar una reforma profunda del Régimen de Comercio de Derechos de Emisión para que sea una herramienta efectiva.”

  L'informe, elaborat per Compass Lexecon, analitza l'experiència acumulada a Europa des de la creació del Règim de Comerç de Drets d'Emissió, el 2005, i planteja possibles reformes d'aquest mercat per tal de complir amb l'European Green Deal, que ha elevat del 40% al 55% la reducció de les emissions el 2030.

  Podeu consultar-lo aquí.

  Introdueix text a buscar

  Escull la categoria de notícies

  Col·legi Oficial d'Enginyers Tècnics i de Grau de Mines i Energia de Catalunya i les Balears

  Els Professionals de l'Enginyeria Tècnica Minera ha estat, de sempre, els encarregats de contribuir i posar al servei de la societat els coneixements teoricopràctics adquirits a les escoles universitàries Tècniques de Mines, a fi d'obtenir i proveir dels recursos naturals necessaris per a el desenvolupament del país.

  Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que n’accepta el seu ús.