• 93 215 13 59
 • comunicacio@colegiominas.com
  Catalan Spanish

  ACTUALITAT

  Dimecres, 16 Setembre 2020 16:44

  beques en MBA

  Places disponibles

   La Universitat Politècnica de Madrid ofereix a col·legiats del @coetgme un descompte del 30% sobre les tarifes de matricula en el MBA.

  Tal i com ens expliquen "sent el preu original de 9.000 € quedant per a col·legiats i associats en 6.300 € que es poden abonar en 12 mensualitats sense cap interès, per a la realització de l'Màster en Administració i Direcció d'Empreses, que es realitza de forma presencial part-time, amb classes en cap de setmana. Va dirigit a titulats universitaris i els col·legiats i associats que puguin demostrar aquesta situació, és a dir estar col·legiat, obtindran aquesta beca. Ja és la promoció XXVIII del dit programa Màster, els títols són de la Universitat Politècnica de Madrid que formen i capaciten per a l'activitat professional o per a la millora d'aquesta.

  Tenim també els programes en versió on-line.
  "
  Per participar en el procés de selecció cal enviar la sol·licitud emplenada que s'adjunta amb el dossier d'informació de el programa Màster al peu d'aquesta notícia.

  Articles relacionats (per etiqueta)

  Més en aquesta categoria: « Noves dates 5.2.a) Beques en MBA »

  Introdueix text a buscar

  Escull la categoria de notícies

  Col·legi Oficial d'Enginyers Tècnics i de Grau de Mines i Energia de Catalunya i les Balears

  Els Professionals de l'Enginyeria Tècnica Minera ha estat, de sempre, els encarregats de contribuir i posar al servei de la societat els coneixements teoricopràctics adquirits a les escoles universitàries Tècniques de Mines, a fi d'obtenir i proveir dels recursos naturals necessaris per a el desenvolupament del país.

  Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que n’accepta el seu ús.