• 93 215 13 59
 • comunicacio@colegiominas.com
  Catalan Spanish

  ACTUALITAT

  Divendres, 07 Agost 2020 10:22

  Entrevista a RAC1

  Explosió a Beirut

   El nostre vicedegà sr. Càmara Zapata respon de forma clara a les preguntes del VERSIÓ RAC1 al voltant de la recent explosió a Beirut i concretament sobre el nitrat amoni i els seus usos com a component de l'ANFO en el món dels explosius.

  "El nitrat amoni és un compost químic no explosiu però si no s'emmagatzema adequadament por esdevenir un risc molt gran d'explosió". Eduard Càmara, vicedegà @coetgme.

  Adjuntem al peu d'aquesta notícia per descarregar els audios del reportatge sencer (arxiu "Versió_RAC1_Dijous_2020-08-06_16_00_(sr._Càmara).mp3") i de l'entrevista al nostre company (arxiu "Versió_RAC1_Dijous_2020-08-06_16_00_(beirut_sencer).mp3"). 

  Introdueix text a buscar

  Escull la categoria de notícies

  Col·legi Oficial d'Enginyers Tècnics i de Grau de Mines i Energia de Catalunya i les Balears

  Els Professionals de l'Enginyeria Tècnica Minera ha estat, de sempre, els encarregats de contribuir i posar al servei de la societat els coneixements teoricopràctics adquirits a les escoles universitàries Tècniques de Mines, a fi d'obtenir i proveir dels recursos naturals necessaris per a el desenvolupament del país.

  Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que n’accepta el seu ús.