• 93 215 13 59
 • comunicacio@colegiominas.com
  Catalan Spanish

  ACTUALITAT

  Dimecres, 10 Juny 2020 02:00

  +Formació gratuïta QGIS

  PSQL, BBDD per ús al SIG

  EL CIbernàrium, seguint l'activitat formativa realitzadaen passats dies, ha organitzat pels propers dies 17/06/2020, 18/06/2020 i 19/06/2020 dues activitats més de formació on-line gratuita al voltant del món del SIG (GIS a l'entorn anglosaxó).

  Captura de Pantalla 2020-06-11 a les 16.05.261.png 

  17/06/2020 Introducció a PostgreSQL i PostGIS (1): Primers passos. Instal·lació, configuració i més - Aula Virtual

  Aquest curs permetrà als alumnes conèixer la base de dades PostgreSQL i PostGIS per emmagatzemar la informació geogràfica. Els alumnes aprendran a instal·lar i configurar aquesta base de dades relacional. Els alumnes faran servir el pgAdmin IV per administrar PostGIS i QGIS Desktop per visualitzar capes i vistes SQL. El faran servir complements de QGIS per accedir al PostGIS.

  Més informació aquí

   

  18 i 19/06/2020 Introducció a PostgreSQL i PostGIS (2): Llenguatje SQL, sentències bàsiques i funcions - Aula virtual

  Aquest curs permetrà als alumnes conèixer la base de dades PostgreSQL i PostGIS per emmagatzenar la informació geogràfica. Els alumnes aprendran a instal·lar i configurar aquesta base de dades relacional. Els alumnes faran servir el pgAdmin IV per administrar PostGIS i QGIS Desktop per visualitzar capes i vistes sql. El faran servir complements de QGIS per accedir al PostGIS.

  Més informació aquí

  Introdueix text a buscar

  Escull la categoria de notícies

  Col·legi Oficial d'Enginyers Tècnics i de Grau de Mines i Energia de Catalunya i les Balears

  Els Professionals de l'Enginyeria Tècnica Minera ha estat, de sempre, els encarregats de contribuir i posar al servei de la societat els coneixements teoricopràctics adquirits a les escoles universitàries Tècniques de Mines, a fi d'obtenir i proveir dels recursos naturals necessaris per a el desenvolupament del país.

  Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que n’accepta el seu ús.