• 93 215 13 59
 • comunicacio@colegiominas.com
  Catalan Spanish

  ACTUALITAT

  Dijous, 07 Mai 2020 10:57

  Fomació Lean Construction

  Semipresencial bonificable

   L'ITeC ha programat entre els dies 26 de maig i 18 de juny de 2020 un curs semipresencial del Sistema de Planificació Last Planner System (Sistema de l'Últim Planificador) a càrrec de Víctor Roig i  Juan Felipe Pons. Aquesta formació serà mixta,  entre sessions online en directe,  i un taller pràctic presencial que tindrà lloc a Barcelona, ​​Madrid, València o qualsevol població amb un núm. mínim d'inscripcions.

  Sessions online (en directe):

  Dimarts 26 de maig i 2 de juny de 17 a 19 (2 hores)

  Dijous 28 de maig i 4 de juny de 17 a 19 (2 hores)

  Dijous 18 de juny de 16 a 20 hores (4 hores)

  Taller presencial:

  Dijous 11 de juny de 16 a 20 hores (4 hores)

   mes informació

   

   

  Construcció Lean

  La filosofia Lean és un sistema de gestió de projectes de construcció que persegueix la millora contínua i maximitzar el valor del producte final definit pel client. Amb el desenvolupament de la gestió integrada del projecte IPD (Integrated Project Delivery) s'integren Lean i BIM (Building Information Modelling). El seu ús en un mateix projecte permet treballar de manera més col·laborativa i integrada, facilitant la presa de decisions. LPS és una eina bàsica per implementar Lean Cosntruction en projectes de construcció

  1024-768.jpg

  Introdueix text a buscar

  Escull la categoria de notícies

  Col·legi Oficial d'Enginyers Tècnics i de Grau de Mines i Energia de Catalunya i les Balears

  Els Professionals de l'Enginyeria Tècnica Minera ha estat, de sempre, els encarregats de contribuir i posar al servei de la societat els coneixements teoricopràctics adquirits a les escoles universitàries Tècniques de Mines, a fi d'obtenir i proveir dels recursos naturals necessaris per a el desenvolupament del país.

  Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que n’accepta el seu ús.