• 93 215 13 59
 • comunicacio@colegiominas.com
  Catalan Spanish

  ACTUALITAT

  Dilluns, 22 Octubre 2018 12:49

  El Coetgme a la EPSEM

  Nou responsable al Punt d'Informació

  Nou responsable del Punt d’Informació del Col·legi a UPC-Manresa

  Roger Gaona, estudiant de segon curs del Grau en Enginyeria Minera a la UPC-Manresa, ha estat escollit com a nou responsable del punt d’informació que el Col·legi té a l’Escola. Enhorabona Roger!.

  Aprofitant l’avinentesa, el dia 16 d’octubre va tenir lloc a l’Escola una reunió entre estudiants,  el Degà i el Vicedegà per parlar de temes d’interès per als alumnes i per que poguessin fer preguntes, aclarir dubtes, etc sobre les funcions dels Col·legis Professionals i els serveis que ofereixen. Desde el Col·legi es va voler transmetre la importància de la col·legiació i que ells són el futur de la professió i el Col·legi.

   

  Imagen 10001.png 

  Introdueix text a buscar

  Escull la categoria de notícies

  Col·legi Oficial d'Enginyers Tècnics i de Grau de Mines i Energia de Catalunya i les Balears

  Els Professionals de l'Enginyeria Tècnica Minera ha estat, de sempre, els encarregats de contribuir i posar al servei de la societat els coneixements teoricopràctics adquirits a les escoles universitàries Tècniques de Mines, a fi d'obtenir i proveir dels recursos naturals necessaris per a el desenvolupament del país.

  Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que n’accepta el seu ús.