• 93 215 13 59
 • comunicacio@colegiominas.com
  Catalan Spanish

  ACTUALITAT

  Dissabte, 15 Setembre 2018 02:00

  La baixa del col·legi Destacats

  Col·legiació obligatoria

   D'acord amb l'article "la col·legiació obligatòria" publicat el dia 11 de setembre de 2018 cal tenir present que la baixa només es tramitarà en aquests casos:

  • La baixa per trasllat a un altre Col·legi (*).

  En aquests casos, i d'acord amb la sol·licitud del col·legiat, el Col·legi preparà una certificació amb totes les dades del col·legiat perquè el nou Col·legi tingui les màximes facilitats en la tramitació de l'alta. Posteriorment el nou col·legi tramitarà l'alta i el nostre la baixa.

  • La baixa col·legial definitiva. Aquesta és, sense trasllat a un altre col·legi.

  No podrà executar-se la baixa si el col·legi confirma que el col·legiat exerceix la professió d'Enginyer Tècnic o Graduat de Mines i Energia en qualsevol de les seves formes. La Junta de Govern acordarà que no és possible la baixa i comunicarà al col·legiat sol·licitant dit acord mitjançant escrit subscrit pel secretari del Col·legi advertint al col·legiat del contingut de l'acord negatiu i informant que la manca de pagament de dos anys complets o quatre semestres comportarà paral·lelament un procediment monitori davant la justícia.

  A aquests efectes ha de considerar-se un col·legiat aturat com en expectativa de treball i per tant no procediria la seva baixa de manera definitiva llevat que manifesti el contrari segons el procediment establert.

  No ho oblideu, per exercir la professió d'Enginyer Tècnic o Graduat de Mines i Energia a Catalunya i a les Balears és indispensable la col·legiació al COETGME.

  Podeu utilitzar la web per iniciar el procediment de baixa amb els formularis previstos amb aquesta finalitat que trobareu dins del vostre perfil de col·legiat.

  (*) Entenguem com un altre col·legi el col·legi del mateix àmbit de l'enginyeria de mines d'un altre territori i no un col·legi d'un altre col·lectiu que no tingui res a veure amb el nostre, com per exemple el COLGEOCAT, el CETOP, el CETIM, ...

  Introdueix text a buscar

  Escull la categoria de notícies

  Col·legi Oficial d'Enginyers Tècnics i de Grau de Mines i Energia de Catalunya i les Balears

  Els Professionals de l'Enginyeria Tècnica Minera ha estat, de sempre, els encarregats de contribuir i posar al servei de la societat els coneixements teoricopràctics adquirits a les escoles universitàries Tècniques de Mines, a fi d'obtenir i proveir dels recursos naturals necessaris per a el desenvolupament del país.

  Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que n’accepta el seu ús.