• 93 215 13 59
 • comunicacio@colegiominas.com
  Catalan Spanish

  ACTUALITAT

  Dimarts, 11 Setembre 2018 08:46

  Campanya de revisió de la web

  Necessitem les vostres crítiques

   La conducció d'una eina tan important per a la comunicació entre el col·legiat i el seu col·legi exigeix, per mantenir-se sinó millorar el resultat de l'objecte perseguit, la revisió constant i amb això els canvis que s'estimin convenients per l'augment de l'eficiència i finalment per la millora de la qualitat del servei que el col·legi ofereix als seus col·legiats.

  Per aquest motiu s'inicia ara un procés de revisió de la pàgina web, procés que desitja i necessita de la participació de tots els companys amb l'aportació dels vostres comentarius al respecte d'aquells aspectes que considereu que calgui o que es pugui millorar, perquè sense la vostra perspectiva, no és possible saber si els canvis que s'introdueixin són els més necessaris o els més adequats a l'ús que en feu de la web.

  Per tot això obrim en aquest moment un període fins a final del mes de setembre per recollir les vostres crítiques sobre la web i els motius que us porten a fer-les i, si és possible, una proposta de millora.

  Amb aquesta informació podrem posteriorment millorar, amb un criteri més proper al col·legiat, la nostra eina principal de comunicació.

  Segur que tens coses a dir, participa, explica'ns què milloraries de la web.

  Totes les vostres aportacions a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

  Introdueix text a buscar

  Escull la categoria de notícies

  Col·legi Oficial d'Enginyers Tècnics i de Grau de Mines i Energia de Catalunya i les Balears

  Els Professionals de l'Enginyeria Tècnica Minera ha estat, de sempre, els encarregats de contribuir i posar al servei de la societat els coneixements teoricopràctics adquirits a les escoles universitàries Tècniques de Mines, a fi d'obtenir i proveir dels recursos naturals necessaris per a el desenvolupament del país.

  Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que n’accepta el seu ús.