Cabecera logo COETGME
 • 93 215 13 59
 • comunicacio@colegiominas.com
  Catalan Spanish

  ACTUALITAT

  Dimarts, 11 Setembre 2018 02:00

  Clúster d’Energia Eficient de Catalunya

  Creació del Grup de Treball de Geotèrmia.

  S’impulsa la creació del Grup de Treball de Geotèrmia del Clúster d’Energia Eficient de Catalunya (CEEC).

  " El passat 7 de juliol del 2018, el Clúster de l’Energia Eficient de Catalunya (CEEC) va celebrar una reunió de la seva Junta Directiva, en la qual es va aprovar impulsar la creació i integració dins del CEEC del nou Grup de Treball de Geotèrmia (GTG). 

  (...)

  El proper divendres 28 de setembre del 2018, està prevista la celebració a la Sala d’actes de l’ICGC, una reunió plenària amb tots els agents interessats en la creació del GTG dins del CEEC per tal de presentar la proposta i el calendari d’actuacions. L'assistència és lliure i oberta a tothomi es pot realitzar la inscripció a través d'aquest enllaç. "

  Participa-hi, el teu futur, el nostre futur, passa per la geotèrmia.

  Llegiu la nota de premsa sencera que s'adjunta al peu d'aquest article. 

  Introdueix text a buscar

  Escull la categoria de notícies

  Propers events

  Actualment no hi ha activitats planificades

  Col·legi Oficial d'Enginyers Tècnics i de Grau de Mines i Energia de Catalunya i les Balears

  Els Professionals de l'Enginyeria Tècnica Minera ha estat, de sempre, els encarregats de contribuir i posar al servei de la societat els coneixements teoricopràctics adquirits a les escoles universitàries Tècniques de Mines, a fi d'obtenir i proveir dels recursos naturals necessaris per a el desenvolupament del país.

  Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que n’accepta el seu ús.