• 93 215 13 59
 • comunicacio@colegiominas.com
  Catalan Spanish

  ACTUALITAT

  Dimarts, 10 abril 2018 11:33

  Jornada tècnica d'explosius

  EPSEM-UPC, 9 de maig de 2018

  L'Escola Politècnica de Manresa, a través de la Secció d'Enginyeria Minera, ha organitzat pel proper 9 de maig una jornada tècnica alñ voltant de les novetats en el sector dels explosius i les voladures.

  Per la mateixa es compta amb l'esponsorització del nostre col·legi, el Col·legi d'Enginyers Superiors del Nord-est, de la Càtedra ICL i de la col·laboracióp de MAXAM.

  Als parlaments es comptarà amb personalitats polítiques de l'àmbit miner i geogràfic, així com ponents especialistes en tècniques de voladura.

  Al peu de la notícia trobaràs el díptic de la jornada.

   En l’edició d’enguany és necessari fer una inscripció a l’enllaç que trobaràs aquí

  Introdueix text a buscar

  Escull la categoria de notícies

  Col·legi Oficial d'Enginyers Tècnics i de Grau de Mines i Energia de Catalunya i les Balears

  Els Professionals de l'Enginyeria Tècnica Minera ha estat, de sempre, els encarregats de contribuir i posar al servei de la societat els coneixements teoricopràctics adquirits a les escoles universitàries Tècniques de Mines, a fi d'obtenir i proveir dels recursos naturals necessaris per a el desenvolupament del país.

  Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que n’accepta el seu ús.